Да се промени ли симулатора?
#1 Plamo 26.02.2015 19:26
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

След поредната гавра на симулатора с отбора ми реших да пусна тази тема за да видим какво е мнението на малкото останали мениджъри в тази загиваща игра. Ето линк след днешната много, много странна среща:

http://www.shampioni.com/?act=tv&round=3825319

Аз лично не мога да си обясня резултата. Ако Админа може нека разясни срещата. С просто око се вижда разликата в рейтинга. 500 рейтинг повече, 42 общ коефициент на отбора повече, видимо доста, доста по добри играчи с по високи линии, повече опит, еднакви схеми, еднакъв стил...3 атаки 2 гола срещу 13 атаки 1 удар 1 гол :) Някои ще кажат еми случват се изненади, но това е за втори път в рамките на 2 сезона. Ето линка от предния сезон, но не чак толкова фрапиращо като днес:

http://www.shampioni.com/?act=tv&case=archive&round=3763858

Нямам нищо против колегата, уважавам го, той не е виновен за случилото се.

П.С. Да си призная лично не очаквам никаква промяна, песимистично настроен съм за играта от години, но все пак ще направя опит току виж станало някакво чудо :)

Опитах и анкета да пусна, но както много неща в тази игра не става. Въпреки че съм написал 3-те отговора накрая ми изписва "Минимално трябва да сте посочили 2 отговора за анкета" :x Вече час се мъча и през хром и опера опитвам и не ще и не ще... :x

#2 FC United 26.02.2015 20:40
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Често се случват такива неща,лошо е когато е във важен мач като днешния.Админа ще каже че няма проблем със симулатора и със сигурност няма да промени нищо по него.Остава само да се примириш със загубата защото и да се ядосваш няма смисъл.

#3 Чаворселона 26.02.2015 20:42
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Пичове, не се хабете за дреболий, а играйте и се забавлявайте. Аз миналия сезон изпуснах титлата след равен и загуба от по-слаби отбори. И кво от това? Идва другия сезон и продължаваме да се забавляваме. Ако всички мачове са предварително ясни според рейтинга, къде остава емоцията? Дано ме разбирате правилно!

#4 Removed user 27.02.2015 17:26
Us
463 Posts

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Пичове, не се хабете за дреболий, а играйте и се забавлявайте. Аз миналия сезон
изпуснах титлата след равен и загуба от по-слаби отбори. И кво от това? Идва
другия сезон и продължаваме да се забавляваме. Ако всички мачове са
предварително ясни според рейтинга, къде остава емоцията? Дано ме разбирате
правилно!</blockquote>

Много правилно казано.
На всеки му е неприятно когато загуби дадена среща в която е бил фаворит(по силният отбор).И първото което на напада на човек е да обвини симулатора.
Но и невиждана радост е,когато победиш отбор който те е превъзхождал. Тогава обаче на човек му напада,че е надхитрил с нещо противника,а не,че симулатора се е бъгнал.
Така,че както в реалният футбол така и в тази игра е имало,и ще има -моменти на рзочарование и радост. ;)

#5 Removed user 27.02.2015 17:49
Red scorpions
662 Posts

:D :D :D

#6 Corinthians 27.02.2015 18:25
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

Резултати се определят от преставянето на играчите ... щом и в предишната среща го е победил с по-слаби общи умения на играчите не виждам къде е проблем Вие искате като имаш малко по-добри играчи и винаги да печелите ли ?

#7 Removed user 27.02.2015 18:32
Us
463 Posts

Е то тогава за какво да се играят срещите?Директно да се присъжда победа на по силният отбор. :D (rofl)
Естествено,че трябва да има и процент на изненада.(y)

#8 Removed user 27.02.2015 18:55
Dirt devils
1785 Posts

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Резултати се определят от преставянето на играчите ... щом и в предишната среща
го е победил с по-слаби общи умения на играчите не виждам къде е проблем Вие
искате като имаш малко по-добри играчи и винаги да печелите ли ?</blockquote>
(y) Така е....

#9 Plamo 27.02.2015 19:25
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Резултати се определят от преставянето на играчите ... щом и в предишната среща
го е победил с по-слаби общи умения на играчите не виждам къде е проблем Вие
искате като имаш малко по-добри играчи и винаги да печелите ли ?</blockquote>

Е какво всеки път ли да губя срещу по слаб съперник? Г-н Админ или как беше там г-н Тодоров не се изказвайте неподготвен играчите в двете въпросни срещи разгледахте ли ги? В моя състав не са същите, във втората са доста по добри. И между другото тези линкове със срещите не са в поредни срещи, има между тях изиграни още 2 мача (за п-во и купа победи за мен с 2-0 и 3-2) можете да ги видите и сам. Ама сега ще кажете е веднъж сте загубил 2 пъти бил сега губите. То това стана като късането на цветчета от цветенцето печеля, не печеля, печеля, не печеля...всичко на случаен принцип :D

Както и да е, винаги Вие си знаете вашето, не може да се излезе на глава с Вас като си наумите нещо :)
Ама и какво ли се занимавам, то тука оправия няма, няма и да има.
Никога няма да забравя блокирането ми преди 3 години и абсурдните обвинения тогава, но да не се връщаме назад да бъркаме в старите рани. Можете да заключвате темата или да я триете все тая. Лека вечер. И си харчете нашите парички спечелени от нашия гръб със здраве.

#10 Removed user 27.02.2015 23:29
Red chili peppers
126 Posts

Или пък админа като е почнал да говори тук кое е редно и кое не да обясни ситуацията между картоните и това защо мачовете започват със закъснение 5-10 минути .С цялото ми уважение Г-н Админ но мисля,че е време да прегледате малко играта си :) и да отделите време на потребителите да разберете кое и защо не им харесва и какво бихте могли да добавите към симулатора в близкото бъдеще...:)